La Cambra valora positivament la decisió de Govern de construir l'heliport a Pal

El nou president de l'entitat, l'empresari encampadà Josep Maria Mas, considera que "tots els projectes per desenclavar el país son bons"

Comentaris

Gallardo, les cònsols massanenques, i Marticella a Pal durant la presentació del projecte d'heliport.
Gallardo, les cònsols massanenques, i Marticella a Pal durant la presentació del projecte d'heliport. SFGA

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis (CCIS) valora molt positivament la decisió del Govern de constuir l'heliport al peu de l'estació de Pal, a la zona de la Caubella. El nou president de l'entitat, l'empresari encampadà Josep Maria Mas, considera que "tots els projectes per desenclavar el país son bons".

Mas creu que tot el que pugui millorar les comunicacions és beneficiós i ha recordat que el desenclavament d'Andorra és un clau per al futur de l'economia i amb  la voluntat de ser una palanca de canvi per al progrés i el model econòmic del Principat a través de nous equipaments de comunicació que projectin el país al món i generin desenvolupament econòmic sostenible. La finalitat primordial de la Cambra és afavorir i potenciar l’activitat econòmica del país. Per això, un dels grans eixos és preveure les necessitats futures d’equipaments, promovent les infraestructures necessàries i impulsant les iniciatives de futur per a l’interès general.

Segons la Cambra, actualment, les infraestructures i comunicacions d’Andorra són les mateixes que al segle XIX, per carretera amb França i Espanya. Davant aquesta realitat, va estudiar la viabilitat de totes les opcions alternatives per millorar la comunicació cap a l’exterior. S’està treballant en dos dossiers importants: la connexió cap a Europa per ferrocarril i l’accés a tot el món per via aèria, per mitjà d’un aeroport internacional dins el territori nacional.

Aquest últim, concebut al Bosc de Moretó, a Grau Roig no va rebre l'aval de l'Organització Internacional de l'Aviació Civil (OACI) i el Govern ja va anunciar que el descartava, apostat per l'aeroport d'Andorra-la Seu i per l'heliport de la Caubella.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending