Els arquitectes Esther Pascal i Joan Manel Pallarés dissenyaran l’ampliació de l’UdA

El Govern destina 450.000 euros a un total de tres actuacions de manteniment a la xarxa viària, per garantir el bon estat de les carreteres generals i secundàries

L'antiga fàbrica Reig, espai que ha d'acollir l'ampliació de l'Ud'A.
L'antiga fàbrica Reig, espai que ha d'acollir l'ampliació de l'Ud'A. UDA

Pas endavant en el projecte d’ampliació de la Universitat d’Andorra. El Govern ha seleccionat els arquitectes que hauran de dissenyar la reforma de l’antiga Fàbrica Reig de Sant Julià per convertir-les en les noves dependències del centre d’ensenyament superior. Els guanyadors del concurs han estat Esther Pascal i Joan Manel Pallarés.

D’aquesta forma, es fa un pas més en el projecte, que ha de permetre a l’UdA guanyar un considerable espai. En concret, 2.870 metres quadrats. Així, s’hauran de condicionar per disposar de tots els espais definits en el programa de necessitats establert pel rectorat de la Universitat d’Andorra. La voluntat és que hi hagi aules, despatxos i zones multifuncionals destinades a la investigació i la recerca.

De forma paral·lela, el Govern també ha aprovat aquest dimecres la licitació de les obres per solucionar els problemes d’humitats que es generen al menjador escolar del Lycée de Ciutat de Valls, conseqüència de la impermeabilització del pati. L’objectiu és la retirada de tots elements de la coberta, la posterior refecció i impermeabilització i la realització d’una nova rampa d’accés.

Per altra banda, també s’ha validat la inversió per mantenir i controlar diversos trams de carreteres generals i secundàries. En total, s’han destinat 300.000 euros a les actuacions als dos tipus de vies. També s’ha adjudicat treballs de conservació d’obra civil i manteniment de la plataforma de la xarxa de secundàries per un import de 150.000 euros.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending