1.300 signatures a Change.org contra el telefèric del Carroi

La petició engegada la setmana passada per diferents entitats socials i ecologistes han recollit un considerable suport a la plataforma

SIMULACIÓ DE COM SERIA EL PUNT D'ARRIBADA DEL TELEFÈRIC DEL CARROI.
SIMULACIÓ DE COM SERIA EL PUNT D'ARRIBADA DEL TELEFÈRIC DEL CARROI. Altaveu

La campanya conjunta engegada a Change.org per diferents entitats ecologistes per demanar que no es tiri endavant la construcció del telefèric del Carroi està tenint un considerable èxit. La petició es va publicar ara fa menys d’una setmana a la plataforma i ja acumula moltes signatures de suport. En concret s’està a punt de superar les 1.300 firmes.

La campanya ha estat llançada per una sèrie d’entitats, eminentment de caràcter ecologista com Apapma, Fridays For Future, Laika o l’Associació de Defensa de la Natura. També hi donen suport Ad.Hoc, Velles Cases Andorranes, Andorra Salvatge, AD800 i ExtinctionRebellion Youth Andorra. En la petició defensen el manifest que ja van fer públic ara fa uns dies.

Simulació de com seria el punt d'arribada del telefèric del Carroi.

Relacionat

Crida conjunta d’associacions i moviments ciutadans en contra del telefèric del Carroi

En ell, cal recordar, totes aquestes entitats posaven en relleu la “gran preocupació” pel creixement desmesurat d’Andorra. També, exigien que el telefèric no es tiri endavant i defensaven que aquesta decisió demostraria “un punt d’inflexió” i una “voluntat real de les nostres autoritats de construir un país sostenible, solidari, serè, un país per viure i no un país per vendre”.

Paral·lelament a la publicació del manifest, es va engegar la campanya de recollida de suports via la plataforma Change.org. Sota el títol ‘No al Telefèric del Pic del Carroi’, està dirigida al Govern però també als comuns d’Andorra la Vella i de la Massana. Fins ara, el ritme de firmes és molt bo. Ja es freguen les 1.300.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending