Indignació entre els occitans per les entrades de l'Andorra-França

Consideren que és una oportunitat única de veure jugar la seva selecció al costat de casa però no troben localitats

L'Estadi Nacional acollirà el dia 11 de juny l'Andorra-França
L'Estadi Nacional acollirà el dia 11 de juny l'Andorra-França
Els seguidors de la selecció francesa de futbol que viuen a les zones més pròximes d'Andorra com els Pirineus Orientals o l'Arieja, a la regió d'Occitània, estan mostrant la seva indignació a les xarxes socials. El motiu és la manca d'entrades per veure el partit de futbol Andorra-França  que es jugarà el proper 11 de juny a l'Estadi Nacional. El reduït aforament ha fet que la federació francesa només en disposi de 1.200. La decepció entre els seguidors és molt gran perquè tenien l'oportunitat de veure la selecció campiona del món al costat de casa.

L'Andorra-França de la fase de classificació de l'Eurocopa 2020 de futbol ha despertat molta expectació i especialment a les zones més pròximes al país on hi ha molta afició i diversos clubs com el Luzenac o el Cerdagne-Font Romeu-Capcir.

És el partit de la selecció campiona del món que tindran més a prop de casa ja que desplaçar-se a Andorra, des de Font Romeu és més curt i ràpid que fer-ho a Tolosa o a Montpeller tot i que no és habitual que França jugui com a local en aquestes ciutats ja que ho fa a l'Estadi de França a París. El problema és la manca d'entrades. Se n'han repartit 1.200 a través de la federació francesa tenint en compte que l'aforament de l'Estadi Nacional és d'una mica més de 3.000 localitats. Ara mateix, segons la pàgina web de l'ens fededatiu ja no hi ha cap entrada.

Les dificultats per trobar entrades fa bullir les xarxes socials des de Prada de Conflent o des de Sallagosa. Algun club de la Cerdanya francesa fins i tot s'havia plantejat fer el desplaçament amb jugadors del futbol base perquè poguessin veure de prop els seus ídols. Els del FC Cerdagne han aconseguit les entrades per un intermediari andorrà però altres no han tingut tanta sort.

Etiquetes

Comentaris

Trending