Incredulitat a Sant Julià per les formes del comú per fer fixes treballadors públics 

Es publiciten internament uns concursos el termini de presentació de sol·licitud per als quals acaba aquest mateix divendres

L\'edifici del Molí de Sant Julià acull les dependències administratives de la corporació laurediana.
L\'edifici del Molí de Sant Julià acull les dependències administratives de la corporació laurediana.
La incredulitat sobre les maneres de procedir de la corporació comunal laurediana s’està fent pal·lesa els darrers dies, des que almenys internament s’ha sabut de la convocatòria d’uns concursos per cobrir tres places funcionarials. Al comú de Sant Julià tothom sap per a qui estan dissenyades les places i en certa manera, asseguren les fonts, no hi ha massa res a dir. La qüestió són les formes.

A poc d’unes eleccions comunals, des de la secretaria general, almenys, s’ha fet córrer la convocatòria dels esmentats concursos que la junta de govern hauria acordat convocar el 14 d’octubre passat. És a dir, fa una setmana i mitja. El gran enrenou ve pel fet que tot just aquest divendres, a no ser que hi hagi una errada de calendari, finalitza el termini de presentació de les sol·licituds. És a dir, hi ha un marge de maniobra que, per escàs, és gairebé nul.

Les tres places en joc són les de tècnic de protocol i comunicació; les de secretari o secretària de la secretaria general; i la de secretari o secretària del departament d’urbanisme. Segons les fonts consultades, es tracta de fer fixes persones que fa temps que ocupen ja els llocs esmentats en comissió de serveis. Com diu la documentació que s’ha fet córrer almenys de forma interna, “els interessats a optar a les referides places podran retirar al servei de tràmits del comú de Sant Julià de Lòria, el plec de bases que regeix el concurs. El termini de presentació de sol·licituds acabarà el dia 25 d'octubre a les 14.00 hores”.

Sense entrar en el fons de la qüestió, i donant per fet o deixant la porta a veure a un possible error en les dates, les diverses fonts consultades han assegurat que a les portes d’unes eleccions no és gens ètic convocar concursos per consolidar places, menys encara quan hi ha hagut molt de temps per dur a terme aquests processos.

Comentaris (5)

Trending