El grup de guies canins es reforça amb tres nous efectius

S’han format al Centro de Adiestramiento de Perros de la Guardia Civil on han après a instruir els gossos policia i han treballat colze a colze amb els seus companys, l’Aquil·les, Tom i Rumba

Els tres nous guies canins
Els tres nous guies canins Cos de Policia

La Policia incorpora tres nous agents al grup de guies canins, després que hagin completat el procés de formació. El curs que ha tingut una durada de sis mesos els ha permès completar els coneixements sobre veterinària, obediència i ensinistrament de gossos en les especialitats de rastre, i de detecció i recerca d’estupefaents i explosius.

El grup de guies canins del cos d’ordre compta amb nous reforços després que aquest divendres finalitzin la formació els agents. S’han format al Centro de Adiestramiento de Perros de la Guardia Civil on han après a instruir els gossos policia. Un entrenament que ha de ser continuat per tal de potenciar les seves habilitats i garantir l’eficiència en les intervencions.

S’ha d’entendre que el gos i l’agent formen un binomi inseparable i, per aquest motiu, des del primer moment els guies s’han preparat amb els tres animals amb qui treballaran. Es tracta d’Aquil·les, Tom i Rumba. Són tres pastors belgues malinois, la principal raça amb què treballa la Policia per la seva polivalència. Són animals que acostumen a ser molt intel·ligents, àgils, ràpids i lleugers; aptituds que fan que puguin adaptar-se a les diferents especialitats.

Els tres guies van superar el concurs intern per incorporar-se al grup caní la passada tardor i la formació amb la Guardia Civil es va iniciar al febrer. Des del cos d’ordre es recorda que la formació durant els darreres anys s’ha dut a terme tant a Espanya com a França.

Etiquetes

Comentaris (14)

Trending