Grandvalira registra 34.815 esquiadors durant el pont de la Puríssima

El domini esquiable es mostra satisfet de les dades i es posiciona com l'estació del sud d'Europa amb més km de pistes obertes durant els quatre dies festius

-
-
Grandvalira tanca el pont de la Puríssima de "manera satisfactòria", malgrat comptar amb una climatologia poc favorable. L'estació ha registrat un total de 34.815 esquiadors, 6.963 de mitjana per dia. El divendres 7 va ser el dia de màxima afluència a les pistes amb 10.919 esquiadors, fet que va obligar a l'estació a penjar el cartell de complet per motius de seguretat. Les previsions meteorològiques indiquen que aquesta setmana les temperatures baixaran i s'espera millorar les condicions de les pistes.

El domini va poder obrir 54 km per esquiar connectant per pista els sectors de Pas de la Casa, Grau Roig i Encamp, fet que posicionar Grandvalira com l'estació del sud d'Europa amb més km oberts durant el pont. Els equips de l'estació han treballat a contrarellotge i el de màquines ha acumulat fins a un total de 460 h de condicionament i trepitjat dels traçats, una xifra a la qual cal sumar els trasllats de neu en camions i helicòpter. En aquests moments, la producció de neu de cultiu ja suma prop del 50% del total de la producció de la temporada anterior en els sectors oberts.

83.803 vehicles entren al país

Andorra també ha rebut una afluència de turistes durant aquests quadre dies festius, l'Àrea de Mobilitat ha explicat que han entrat un total de 83.803 vehicles, un 12,91% superior a l'any passat. La frontera amb Espanya ha estat la que ha comptabilitzat el volum més dens, amb una entrada de 55.455 vehicles, mentre que al punt amb França ha estat de 28.348 vehicles. El dia amb més afluència ha estat el dijous 6 de desembre, en què van entrar al país de 20.011 vehicles entre les dues fronteres. Mobilitat també ha indicat que aquest diumenge va ser molt complicat i que es va registrar en cada hora una sortida continuada de més de 1.000 vehicles per hora durant gairebé tota la jornada.

Etiquetes

Comentaris

Trending