Grandvalira treu pit en la presentació de les activitats d'estiu

Després de la crisi del domini, l'augment de l'oferta i la previsió d'una bona afluència desfermen l'optimisme

Comentaris

David Hidalgo, Alfonso Torreño i Xavier Salinas durant la roda de premsa de les activitats d'estiu de Grandvalira
David Hidalgo, Alfonso Torreño i Xavier Salinas durant la roda de premsa de les activitats d'estiu de Grandvalira
Grandvalira ha presentat aquest dimecres les novetats de la nova temporada d'estiu, que arrencarà el proper 21 de juny amb l'obertura del Mon(t) Màgic, el Family Park al Forn de Canillo. Ho fa fet amb optimisme perquè com reconeix el director general de Grandvalira-Nevasa, Alfonso Torreño "les coses han canviat des de la presentació de l'any passat en què més que parlar de l'estiu vam parlar de la situació de Grandvalira". Era quan el domini estava a punt de partir peres. Ara no només continua i ho fa, a més, amb Arcalís que no podrà tornar a repetir però el 'paddle-surf' a Tristaina per manca de permisos. GrandValira aspira a tenir aquest estiu un creixement de dos dígits.

En un any les coses poden canviar, i molt. Grandvalira va presentar el juny del 2018 les activitats d'estiu amb un domini que estava a un pas del trencament i hi ha tornat aquest dimecres amb optimisme. El record de l'any passat estava molt present fins el punt que el director general de Grandvalira-Nevasa, Alfonso Torreño ha començat la roda de premsa dient que "les coses han canviat des de la presentació de l'any passat en què més que parlar de l'estiu vam parlar de la situació de Grandvalira". Ara tot és oli en un llum. S'espera un creixement de dos dígits respecte el 2018 i tot va sobre rodes. O sobre un tobogan perquè la nova atracció Magic Gliss ho està petant i es calcula que atraurà 20.000 visitants. 

Aquest tobogan, de més de mig quilòmetre de baixada, és la principal novetat d'aquest estiu, tot i que està en funcionament des de principis d'any i ja a l'hivern va superar les expectatives d'afluència. Un motiu per treure pit tot i que n'hi ha més. Com la restauració, el camp de golf, les rutes a peu o en vehicle fins el llac de  Pessons, que es completen amb àpat al restaurant, l'oferta de guies de muntanya, el Funicamp i les excursions que s'hi poden fer un cop s'arriba a l'estació més elevada, i el refugi de l'Illa, són els grans atractius per portar-hi visitants tot aquest estiu. El director de desenvolupament de negoci de Grandvalira-Saetde, Xavier Salinas, ha fet esment al conveni al que s'ha arribat amb l'empresa Epic, que permetrà "donar valor" a "productes diferenciats", per exemple amb activitats com una excursió i sopar a una borda emblemàtica, o fer nit també en un lloc especial i completar-ho l'endemà amb una excursió guiada. L'oferta es complementa amb el refugi de l'Illa o el Funicamp.

El 'paddle-surf' no es podrà fer a Tristaina perquè el comú d'Ordino no ha donat els permisos

GrandValira, a més a més, ha incorporat a la seva àmplia oferta les activitats d'Arcalís tot i que no hi haurà 'paddle-surf' a Tristaina per manca de permisos per part del comú d'Ordino, i que no se sap encara si la carretera de la Coma estarà oberta. A Arcalís l'aposta serà per la bicicleta i els atractius de la zona per als senderistes. Per vendre el producte, Grandvalira farà una important campanya de comunicació amb anuncis centrats en l'oferta de productes diferenciats amb un respecte per la natura.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending