Govern posa en marxa una Oficina de l'Habitatge que considera "prioritària i estratègica"

El projecte de llei de creació de l'Institut entrarà a tràmit les pròximes setmanes

El cap de Govern, Xavier Espot i el ministre d'Afers Socials, Habitatge i Joventut, Víctor Filloy a la porta de l'Oficina de l'Habitatge.
El cap de Govern, Xavier Espot i el ministre d'Afers Socials, Habitatge i Joventut, Víctor Filloy a la porta de l'Oficina de l'Habitatge.
El Govern ha posat en marxa aquest dimarts l'Oficina de l'Habitatge a l'edifici que ocupava Política Lingüística al Centre Històric d'Andorra la Vella. El cap de Govern, Xavier Espot considera que l'oficina "és prioritària i estratègica" a banda de "ser l'embrió del futur Institut de l'Habitatge". El projecte de llei per a la seva creació entrarà a tràmit parlamentari durant les pròximes setmanes.

L'oficina orientarà sobre ajuts a l'habitatge, el pla Renova, que ha vist ampliada la seva partida aquest any, i donarà reposta a consultes jurídiques i a temes sobre contractes de lloguer o cobrament excessius de serveis com calefacció o aigua. L'horari d'obertura és de 8 a 15 h 30. "L'objectiu és anar al fons dels temes i resoldre el màxim de dubtes i de neguits", ha dit Espot.

L'atenció va a càrrec d'una persona especialitzada en urbanisme. Les questions més complicades es derivaran als diversos organismes de l'Administració. Fins ara no hi havia un lloc físic i concret per atendre les demandes tot i que es feia l'atenció al ministeri d'Afers Socials, Habitatge i Joventut. A més, es podran realitzar consultes a través del telèfon 727 133 o del correu electrònic habitatge@govern.ad.

D'altra banda, la Taula Nacional de l'Habitatge es reunirà la primera setmana de març, segons ha anunciat el ministre d'Afers Socials, Habitatge i Joventut, Víctor Filloy. A la trobada s'analitzarà l'impacte de les mesures urgents i el seu futur. També es presentaran les darreres dades, es donarà informació sobre l'Oficina de l'Habitatge i s'editarà un tríptic informatiu. Sobre l'obertura del local, Filloy creu "que pot molt en matèria d'habitatge però també en l'àmbit social".

 

 

 

Comentaris (1)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.