Govern fa una aportació extraordinària a RTVA de 140.000 euros per informar de les generals

L’adjudicació s’ha fet per la via directa des de la secretaria general de l’executiu, que aporta la immensa majoria del pressupost dels mitjans públics

-
-
El Govern aporta de manera extraordinària 140.590,14 euros a Ràdio i Televisió d’Andorra per la cobertura informativa de les eleccions generals del 2019. La contractació, per la via directa, la formalitza la secretaria general de l’executiu. L’acord, publicat aquest dimecres al BOPA, es va adoptar el passat 30 d’octubre. L’adjudicació es fa de manera retroactiva, atès que el propi edicte deixa clar que el termini d’execució de ‘l’encàrrec’ finalitzava el 7 d’abril.

Els 140.000 euros en xifres rodones s’afegeixen als centenars de milers d’euros que l’administració pública ja aporta a RTVA, que tot i ser una societat anònima està participada al cent per cent pel Govern. De fet, la immensa majoria dels ingressos dels mitjans de comunicació públics prové de transferències estatals. Un percentatge més petit correspon a la facturació procedent de la comercialització de publicitat.

Comentaris

Trending