Gili incorpora quatre càrrecs de relació especial al comú d'Escaldes-Engordany

Ferran Rabanaque, Beatriz Pintos, Montserrat Martell i Pilar Zúñiga són nomenats assessors

La cònsol major d'Escaldes-Engordany, Rosa Gili
La cònsol major d'Escaldes-Engordany, Rosa Gili
El comú d'Escaldes-Engordany encapçalat per Rosa Gili (PS) comptarà amb quatre càrrecs de relació especial. La cònsol va prescindir de tots els càrrecs de relació especial de l'etapa de Demòcrates. El relleu més significatiu va ser el del secretari general, Àngel Grau que portava més de 40 anys a la corporació escaldenca. Els nomenaments s'han publicat al BOPA d'aquest dimecres.

Els quatre càrrecs de relació espacial han estat contractats en qualitat d'assessors. Així, Ferran Rabanaque s'ocuparà d'estratègia, comunicació i protocol, Montserrat Martell de programes estratègics, Beatriz Pintos de finances, i Pilar Zúñiga d'administració i gestió.

Ferran Rabanaque va ser el responsable de la campanya electoral de Gili a les darreres eleccions comunals del 15 de desembre i va ocupar també el càrrec de secretari general del Govern durant l'etapa de Marc Forné i un dels seus col·laboradors més directes. També ha participat en la comunicació de campanyes electorals d'Unió Laurediana. Beatriz Pintos, economista de formació, ha realitzat diversos estudis socieconòmics per encàrrec del Govern.

El nou secretari general del comú que ha substituït Grau és Cerni Escalé que ja va jurar el càrrec. Grau ha passat a ocupar-se de la secretaria general del comú d'Andorra la Vella. Els nomenaments de càrrecs de relació especial es fan en virtut de la Llei de la funció pública de l'any 2019. Escaldes-Engordany també compta amb una nova interventora general que és Rosa Quero.

 

 

 

 

Comentaris (5)

Trending