Funció Pública encomana més estudis per desenvolupar la llei recorreguda davant el Constitucional

El Govern adjudica per la via directa a Deloitte l’assessorament per regular la mobilitat horitzontal i la gestió de l’acompliment dels treballadors públics

Comentaris

-
-
El Govern ha adjudicat per la via directa més estudis per desenvolupar la Llei de la Funció Pública recorreguda davant el Tribunal Constitucional. Malgrat la demanda dels sindicats de l’administració que l’executiu, estan en funcions, i davant la possibilitat que la normativa, totalment o en part, pugui ser declarada inconstitucional, s’abstingués de continuar endavant, Toni Martí ha signat un nou edicte d’adjudicació de serveis.

Com en altres feines relatives a la regulació de la Funció Pública, el Govern compta amb els serveis de Deloitte, en concret amb la seva filial al Principat. En aquesta ocasió, i ho publica el BOPA d’aquest dimecres, se li ha encarregat per la via directa i d’urgència l’assessorament tècnic per desenvolupar i regular la carrera professional horitzontal i l’avaluació de l’acompliment a la funció pública. 

El cost d’aquesta feina és de 104.660 euros, impostos inclosos, i ha d’estar feta el 30 de setembre. De fet, és el darrer dia de setembre quan segons disposa la llei aprovada fa pocs mesos haurien d’estar ja aprovats tots els reglaments que desenvolupen el nou marc legal que regula la feina dels empleats de l’administració. L’edicte el signa el cap de Govern en funcions i no pas la titular de Funció Pública encara que és formalment aquest ministeri qui fa l’encàrrec.

Comentaris (4)

Trending