Forfet de 40 euros per a l’estrena de Grandvalira

El domini oferirà als esquiadors fins a deu pistes als sectors de Pas de la Casa i Grau Roig

La neu caiguda permetrà obrir pistes a Grandvalira.
La neu caiguda permetrà obrir pistes a Grandvalira.

Els esquiadors que vulguin aprofitar l’obertura anticipada dels sectors de Pas de la Casa i Grau Roig, a Grandvalira, ho podran fer amb un preu especial de 40 euros per dia, 30 en el cas dels nens. El domini també preveu posar en marxa activitats com les excursions amb raquetes, la construcció d’iglús o el tir amb arc, entre altres.

Tal com va avançar Altaveu, les baixes temperatures i les precipitacions dels darrers dies han permès a Grandvalira avançar l’inici de temporada, previst en un principi per al cap de setmana del 30 de novembre, fins a aquest dissabte. Els equips de producció de neu artificial dels sectors de Pas de la Casa i Grau Roig fa dies que treballen sense interrupció per garantir unes bones condicions de les pistes. Els primers esquiadors les podran provar a un preu especial: 40 euros de forfet diari en el cas dels adults i júniors i 30 per als infants.

El sector Pas de la Casa comptarà amb sis pistes (Directa 1, Abelletes, Jardí, Fletxa, Escola i Llac) i quatre remuntadors, així com dos establiments de restauració. Pel que fa a Grau Roig, es preveu quatre pistes (Pista Llarga, Pala Nova, Bosc i Debutants) i tres remuntadors. Els qui hagin comprat forfet de temporada el podran recollir a les taquilles.

Més enllà de l’esquí, Grandvalira posarà en funcionament algunes de les activitats del sector Grau Roig com ara les excursions en raquetes de neu, la construcció d’iglús, el tir amb arc, desafiaments d’orientació i ARVA. La resta d’instal·lacions del domini –El Tarter, Canillo i Soldeu- obriran, com estava previst, el 30 de novembre. Es preveu que la temporada d’hivern s’allargui 143 dies, fins al 13 d’abril.

A banda, Ordino-Arcalís, que ja va estrenar campanya de neu el passat cap de setmana tornarà a obrir. Ho farà, a més, ampliant la superfície esquiable amb les pistes Les Canals, la Plata, l’Escola i La Font i dos telesquís més, el que suposa una superfície del 65% de l’estació.

-

Relacionat

Pas de la Casa i Grau Roig es posen en marxa aquest dissabte

Comentaris (1)

Trending