Pas de la Casa i Grau Roig es posen en marxa aquest dissabte

Després de valorar l’estat d’innivació dels dos sectors i de comunicar-ho als socis d’Ensisa, Saetde avança una setmana l’inici de la temporada

-
-
Ni de bon tros seran totes les pistes ni tots els remuntadors, ni tampoc tots els establiments de restauració, però sí que les estacions de Pas de la Casa i Grau Roig tenen prou qualitat d’innivació per obrir aquest dissabte. La decisió ja està presa i s’anunciarà oficialment en breu. De fet, el fet d’avançar una setmana la data prevista d’obertura ja ha estat comunicada pels responsables de Saetde als d’Ensisa, els seus socis a Grandvalira.

Les fonts consultades no han pogut encara confirmar quines seran les pistes per les quals els amants de l’esquí podran transitar ja aquest cap de setmana, però és clar, asseguren els consultats, que l’eix central de les dues estacions encampadanes, la pista Collblanc i les zones de debutants de ben segur que estaran apunt. A més a més, tots els equips fixes de Saetde ja estan preparats perquè les previsions indiquen que hi haurà una bona precipitació la matinada de divendres a dissabte i això encara ha animat més la decisió d’avançar-se i iniciar la temporada. També servirà per posar tot l’engranatge en forma en vista a les dates més fortes que es preveuen en no massa setmanes. 

Les diverses fonts consultades -la decisió, òbviament, s’ha hagut de comunicar entre ahir i avui al personal implicat, a proveïdors i, també, als empresaris i establiments que indirectament viuen de l’estació però també que hi presten serveis essencials com per exemple el de lloguer de material- han explicat que també hi han tingut a veure, a banda de les condicions d’innivació, dos altres factors: la bona arrencada d’Arcalís el cap de setmana passat i el fet que moltes de les estacions de l’entorn geogràfic espanyol -ja sia al Pirineu català, ja sia a l’aragonès- també tenen previst dur a terme obertures parcials aquest cap de setmana. L’altre gran domini del Principat, Vallnord amb Pal i Arinsal, preveu posar-se en marxa el dia 30 de novembre.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending