Finances considera solucionat l’error que ha retardat els abonaments de les pensions de solidaritat

El ministeri contacta amb els afectats i els explica que durant aquest dimarts haurien de rebre els pagaments i, si no fos el cas, que el dia 24 es cobraran de manera conjunta els mesos de gener i febrer

La façana de l'edifici administratiu de Prat de la Creu.
La façana de l'edifici administratiu de Prat de la Creu. sipaag

El ministeri de Finances dóna per solucionat l’error informàtic derivat del nou sistema que s’està implementat per la gestió de les prestacions i altres pagaments de l’administració i assegura que ja s’han abonat les pensions de solidaritat del mes de gener que, fins ara, no s’havien abonat, amb el conseqüent neguit dels beneficiaris, que no tenien una explicació clara de la situació.

Tot i que el Govern oficialment considera resolta la incidència i realitzats els pagaments, també és cert que alguns dels afectats estan encara pendents que es facin aquests abonaments, que volten els 330 euros. Alguns dels beneficiaris, que no havien tingut explicacions clares fins ara, han assegurat que han estat contactats durant aquesta jornada de dimarts per representants governamentals per situar-los.

Edifici de Govern a Prat de la Creu.

Relacionat

Problemes informàtics deixen sense la pensió de solidaritat del gener a molts dels beneficiaris

Segons les fonts consultades, les instruccions que s’haurien donat és que la previsió, després de no tenir-ne durant setmanes, és que durant aquesta jornada de dimarts es facin els pagaments i que, en el cas que hi hagi algun problema, el dia 24, que s’escau en dijous, s’abonaria tant la mensualitat corrent, la de febrer, com, retroactivament, la de gener.

La comunicació governamental coincideix amb la publicació a l’Altaveu del neguit dels beneficiaris de la prestació, que concerneix tant a persones grans com a persones que pateixen algun tipus de discapacitat. La paga del mes de gener arribarà pràcticament un mes més tard del que hauria, amb el corresponent inconvenient que això hagi pogut causar a alguns beneficiaris.

Comentaris

Trending