Problemes informàtics deixen sense la pensió de solidaritat del gener a molts dels beneficiaris

Malestar en els pensionistes i les seves famílies perquè haurien d’haver cobrat a final del mes passat i ara mateix no se sap quan es podrà fer l’abonament

Edifici de Govern a Prat de la Creu.
Edifici de Govern a Prat de la Creu. Altaveu

Un dia passa, tres també. Però un mes després molts dels beneficiaris de la denominada pensió de solidaritat que abona el Govern encara no l’han percebut. I ara mateix encara no saben quan la podran rebre tot i que tot porta a indicar que aquest febrer rebran, conjuntament, les pagues dels dos darrers mesos. Els beneficiaris i en no pocs casos també les seves famílies estan d’allò més indignats.

Certament, en la majoria de casos -ep, que no sempre és així- la pensió no és vital, però sí un complement important (al tomb d'uns 330 euros) que aquest gener molts dels beneficiaris, s’ha dit, no han rebut. Suposadament, darrere de l’impagament, o del retard de l’abonament, hi ha un problema informàtic que afecta el departament de Finances concernit en els pagaments. I la falla s’hauria anat allargant.

Fins al punt que s’ha anat donant llargues també als beneficiaris i familiars “sense oferir una explicació gens clara. De fet, ara ja no ens diuen ni quan pot quedar el tema resolt i sembla que s’acabarà abonant aquest mes les pensions de gener i febrer. Però no hi ha res de clar. Tot plegat és una vergonya”, han indicat les fonts, que esperen que aviat se solucioni el problema.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending