Crit d’alerta del supervisor financer sobre una plataforma d’intercanvi de criptomonedes

L’AFA avisa que la firma Bit2Me, que ha omplert Andorra de publicitat igual com ho va fer fa unes setmanes a Madrid, ni està autoritzada al Principat ni ofereix cap garantia ni protecció als clients o inversors

Un dels rètols publicitaris que han aparegut els darrers dies al país.
Un dels rètols publicitaris que han aparegut els darrers dies al país.

Com van fer les autoritats financeres espanyoles fa unes setmanes arran d’una campanya publicitària ben agressiva de la plataforma d’intercanvi de criptomonedes que opera amb el nom comercial de Bit2Me, ara ha estat el regulador andorrà, l’Autoritat Financera (AFA), qui ha posat el crit al cel després que també al Principat hi hagi hagut una inundació de cartells anunciant el seu desembarcament a Andorra. La societat Bitcoinforme no ofereix cap garantia.

No és que l’activitat, de forma genèrica, de la plataforma de diner virtual sigui il·legal. D’allò que adverteix l’AFA com al seu dia ho va fer també la CNMW a Espanya és que en cas d’una depreciació dels valors, en cas de pèrdues, no hi ha cap instrument que protegeixi els potencials clients o inversors. A més, Bit2Me no disposa de cap autorització per operar en aquest cas al Principat ni està registrada a l’AFA tal i com ha recordat el regulador a través de diverses comunicacions fetes durant el dia d’avui.

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending