Ferit un operari en patir un accident mentre escurava una xemeneia

El sinistre laboral ha passat en un immoble dels Vilars i com que el treballador ha caigut a la teulada l’han hagut de rescatar els bombers

-
-
L’operari d’una empresa de reformes i construcció que estava treballant en la xemeneia d’un immoble dels Vilars a Escaldes, aparentment netejant la sortida de fums, ha patit un accident laboral i ha hagut de ser rescatat pels bombers per poder ser atès pels serveis sanitaris. L’home ha caigut a la teulada i en aquell punt no podia acudir-hi cap component del SUM ni tan sols per valorar les lesions que pogués patir el treballador.

Agents dels cos d’extinció d’incendis amb el camió escala de suport s’han atansat fins al lloc on havia caigut l’operari, l’han col·locat en una llitera i seguidament l’han baixat fins al carrer, on ja ha pogut ser atesos pels serveis sanitaris. Les fonts consultades no han pogut concretar l’abast de les ferides. L’home havia de ser traslladat al centre sanitari per ser tractat adequadament. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat, a banda de SUM i bombers també una patrulla de la policia i agents del servei de circulació. L’accident ha tingut lloc poc després de les 7 de la tarda.

Etiquetes

Comentaris

Trending