Ferida la passatgera d’un bus en ser atropellada pel vehicle un cop ja n’havia baixat

L’accident ha passat aquesta tarda en les immediacions de la parada que hi ha al Pont Copríncep Joan Martí Alanis d’Escaldes

L'accident ha passat a l'altura de la parada que hi ha a tocar del Pont Joan Martí Alanis.
L'accident ha passat a l'altura de la parada que hi ha a tocar del Pont Joan Martí Alanis.
Una dona de 79 anys ha resultat ferida i està sent atesa a l’hospital arran de l’atropellament que ha sofert per part d’un autobús de línia. La dona havia viatjat en l’esmentat bus i ha baixat a la parada que hi ha en les immediacions del Pont Copríncep Joan Martí Alanis d’Escaldes. Per causes que s’han d’acabar d’investigar, el vehicle ha acabat passant per sobre del peu de la dona i l’ha fet caure.

L’accident ha passat pels volts de les 6 de la tarda i és possible que el conductor hagi arrancat just quan la dona encara no havia acabat de baixar del tot del vehicle, un autobús marca MAN model Lion City. Hores d’ara els facultatius del centre hospitalari estan avaluant les lesions que patiria en una cama. En cap cas la ferida corre cap mena de perill, tampoc a resultes del cop que ha sofert en la caiguda.

Fonts properes al conductor de l'autobús han assegurat que sí que està clar que la dona ha caigut quan el vehicle s'ha posat en marxa després d'haver-se aturat a la parada però que no hi hauria constància que hagués passat la roda per sobre del peu de la dona. L'enquesta policial haurà d'aclarir tot plegat. Els agents que han acudit al lloc dels fets s'haurien quedat provisionalment la documentació del vehicle i el permís del conductor.

Comentaris

Trending