Fèlix Álvarez es perfila com a presidenciable de la llista continuista a la FAF

L’actual vicepresident i home fort de la candidatura, Alfonso Martín, ja estaria recollint els avals necessaris per poder-se presentar i amb garanties

Fèlix Álvarez (esquerra) i Alfonso Martín.
Fèlix Álvarez (esquerra) i Alfonso Martín.
L’exjugador internacional i actual vocal de la junta directiva de la Federació Andorrana de Futbol (FAF) Fèlix Álvarez es perfila com a principal candidat a liderar, almenys formalment, la llista continuista que impulsada per dirigents federatius actuals concorrerà segur als comicis del proper 12 de setembre. Aquest divendres s’ha iniciat el termini per presentar candidatures, després que teòricament dimecres es fes públic el cens electoral definitiu.

Fins divendres que ve hi ha de marge per presentar unes candidatures que seran revisades durant el cap de setmana i s’hauran de validar i fer públiques el proper dia 26 d’agost. El gran impulsor de la candidatura oficialista o continuista és l’actual vicepresident i home fort de l’actual junta Alfonso Martín. En principi, ocuparia el mateix càrrec en la candidatura que presentaran. Martín ja tindria hores d’ara els avals necessaris per poder formalitzar sense problemes la llista.

Hi ha altres persones que s’estan movent per fer una llista opositora, però ara mateix ni tan sols està gens clar que acabi prosperant. També hi ha hagut diversos moviments per fer una candidatura de consens que aglutinés tots els sectors del futbol andorrà, partint de la base de no fer una excessiva sang dins de l’ens federatiu però deixant clar que era necessari una neteja mínima alhora que una regeneració i deixant que la Justícia faci la seva feina en aquells casos actualment en curs.

Els enfrontaments entre els diferents sectors -amb la causa judicialitzada derivada de la denominada ‘Operació Cautxú’- són massa durs, però, com perquè els contactes que fins i tot terceres persones han mirat de promoure hagin pogut reeixir. Martín no pot encapçalar la candidatura -ni la continuista ni cap altra- ja que els estatuts de la FAF estableixen que el candidat a president ha de ser de nacionalitat andorrana i l’actual vicepresident és resident, però espanyol.

Fèlix Álvarez és un discret integrant de la junta actual. Economista de professió, nascut a la Seu d’Urgell fa 53 anys, és actualment vocal de la directiva. Durant molts anys va jugar a futbol, essent internacional absolut ocupant llocs tant al mig del camp com al centre de la defensa. Entre altres clubs, va passar pel Principat, Constel·lació Esportiva, la Seu d’Urgell i l’FC Andorra.

Comentaris (10)

Trending