FEDA demana un mes més per respondre a la Cooperativa sobre la plataforma intermodal de mobilitat

L’empresa d’autobusos va presentar un recurs contra el concurs en considerar que la parapública de l’energia no és qui ha de gestionar el transport

-
-
FEDA ha demanat un mes més de pròrroga abans de respondre el recurs administratiu que la Cooperativa Interurbana va presentar a finals de juliol contra el concurs per a la licitació del contracte de serveis per a la implantació i manteniment d’una plataforma intermodal de mobilitat. Un concurs que va convocar la companyia elèctrica quan el seu objecte social, sembla clar, en cap cas és la gestió del transport.

La Cooperativa va recórrer contra l’esmentat “atès que FEDA no té competència per a implementar i mantenir” aquest tipus de projecte de mobilitat, “sinó únicament per gestionar l’energia elèctrica”. Alhora, l’empresa de transport lamentava que una vegada més el Govern intenti delegar funcions que li són pròpies com la gestió del transport. A més a més, remarca també la Cooperativa, es dóna el cas que seria començar la casa per la teulada vist que primer es va convocar un concurs per a unes línies nacionals de transport de viatgers que, en certa manera, es veurien condicionades per aquest segon concurs, posterior.

L’ajornament de la resposta per part de FEDA sembla indicar, asseguren les fonts consultades, que la parapública està preparant una resposta. En funció de quina sigui, no és descartable que el cas acabi davant la Justícia. En qualsevol cas, en el sector del transport de viatgers es dóna gairebé per fet que l’actual Govern ja no convocarà de nou el concurs de les línies de transport intern. I que si ho fa, serà tan de pressa i tan corrents que més enllà que estigui ben plantejat, serà impossible que es puguin adjudicar les línies durant el que queda de legislatura.

Etiquetes

Comentaris

Trending