Exempleats i repartidors, en el punt de mira del robatori en un bar-restaurant de la plaça Creu Blanca

Els responsables de l’establiment van acomiadar en plena crisi del coronavirus un dels treballadors que tenien, tot i que asseguren que la decisió estava presa abans pel baix rendiment de l'empleat

Imatge d'arxiu de la zona on hi ha l'establiment afectat.
Imatge d'arxiu de la zona on hi ha l'establiment afectat.
La policia continua investigant el furt amb força que presumiblement hi va haver el cap de setmana de Pasqua en el magatzem soterrani d’un bar-restaurant de la plaça Creu Blanca d’Escaldes. Els investigadors tindrien en el punt de mira -o almenys aquesta seria una hipòtesi- extreballadors o repartidors de mercaderia, ja fos com a presumptes autors directes o com a col·laboradors necessaris. El lloc on es va accedir no era evident per qualsevol, segons les fonts.

I és que els desconeguts van rebentar una porta de serveis de l’edifici a la planta baixa del qual hi ha l’establiment, formalment domiciliat al carrer d’Engordany, hi van accedir al soterrani, on hi ha un magatzem on els responsables del restaurant hi emmagatzemen mercaderia, especialment begudes i productes que no necessiten de la cadena de fred. En cap cas es va accedir al restaurant pròpiament dit tot i la connexió existent amb el soterrani que serveix de magatzem. El furt no es va descobrir fins dies més tard que presumiblement ocorregués.

Segons fonts coneixedores de l’establiment, es dóna el cas que ja en plena crisi sanitària els responsables del local haurien acomiadat algun dels treballadors. I que aquest fet hauria comportat una notable decepció entre el personal despatxat. Aquesta circumstància més la localització no evident del lloc on es va furtar dirigeix la mirada a aquestes persones o, també i com s’ha dit, als repartidors de mercaderia, que també sabien de l’existència del magatzem soterrat.

Sobre l'acomiadament, però, responsables de l'establiment asseguren que es va fer seguint rigorosament la normativa vigent i que no es va poder liquidar abans el treballador en qüestió perquè tot haver pres la decisió amb anterioritat, quan es va voler fer efectiva la liquidació no va ser possible perquè l'empleat es va posar de baixa. Es tractaria d'un únic treballador que a l'entendre de la direcció del bar-restaurant no hauria rendit a satisfacció de l'empresa ja molt abans de l'inici de la crisi. 

 

Comentaris

Trending