Vallnord Pal-Arinsal tanca el juliol superant la seva previsió de vendes

L’estació fa una valoració positiva, destacant l'adquisició de forfets pel Bike Park i l’increment de l’activitat al Mountain Park

Comentaris

Un grup de riders a les instal·lacions de Vallnord Pal Arinsal.
Un grup de riders a les instal·lacions de Vallnord Pal Arinsal. Vallnord Pal Arinsal

Vallnord ha tancat el mes de juliol superant l’objectiu de facturar el 50% dels ingressos de la temporada passada. Concretament, el parc ha registrat un increment en la venda dels forfets de dia pel Bike Park i pel Mountain Park. Respecte a la restauració, la iniciativa estrella ha estat els sopars d’alta muntanya al Coll de la Botella. En la mateixa línia, el refugi del Comapedrosa ha tingut un bon nombre de pernoctacions i dinars.

L’estació fa 39 dies que està en funcionament, amb unes condicions meteorològiques que han afavorit l’activitat i han permès obrir al 100% les seves instal·lacions des del dia de la inauguració -el passat 27 de juny-, respectant a la vegada totes les mesures de precaució. Aquest fet ha portat a l’organització a valorar positivament els resultats i mostrar-se força optimista de cara al futur.

El forfet Ski&Bike ha millorat les vendes respecte a l’any passat

Pal-Arinsal ha destacat les vendes del forfet pel Bike Park, dels quals els més venuts són els d’un i dos dies, i l’increment de visitants al Mountain Park. “El Peke Park és l’aposta principal dels clients que venen en família però també tenen molt èxit les activitats com el Parc de Cordes, Jump, Trenet o Kàrting”, han explicat. Pel que fa a les reserves de classes de BTT a l’escola de Bike i Snowplus, han augmentat en comparació al mes de juliol de 2019.

Un altre aspecte rellevant és la venda dels forfets de temporada Ski&Bike, que també han incrementat respecte a l’any passat i les garanties s’han millorat en cas d’un nou rebrot de coronavirus. Quant a l’oferta gastronòmica, s'accentuen els sopars d’alta muntanya al Coll de la Botella i els dinars al Refugi Comapedrosa, així com les pernoctacions a la instal·lació.

Comentaris

Trending