Naturland tanca la temporada d’hivern amb un increment de facturació de més del 17%

(AMB VÍDEO) El centre d’activitats lauredià ha obert 22 dies menys que l’any passat per la manca d’innivació però tot i això assegura haver pogut augmentar un 10% els dies d’esquí venuts

Comentaris

Activitat de motos de neu.
Activitat de motos de neu. NATURLAND

La poca neu de què ha disposat Naturland, que ha fet que la temporada hivernal del centre d’activitats lauredià hagi durat 22 dies menys que la passada, no ha impedit que el parc hagi obtingut uns molt bons resultats, amb més d’un 17% d’increment en relació amb la facturació i un augment del 10% en dies d’esquí venuts. Es consolida així la bona marxa post pandèmia amb, manté l’empresa, “un nou rècord”.

En un comunicat, Naturland remarca que la temporada d’hivern va començar el dissabte 3 de desembre amb l’obertura de les pistes d’esquí, i s’ha combinat amb activitats a les dues cotes fins a finals de març. En total, l’estació d’esquí La Rabassa-Naturland, ha obert 112 jornades -22 menys que la temporada passada- quan es va poder esquiar un total de 134 dies. Les previsions inicials comptaven amb mantenir les pistes obertes fins després de Setmana Santa, però les altes temperatures i la manca de precipitacions, han forçat l’estació a tancar el 26 de març.

Ajona: “s’està demostrant que aquí hi ha camí per córrer, i que si seguim invertint i millorant el servei, l’hivern pot ser tan important com la temporada d’estiu”

Naturland destaca la bona feina dels equips tècnics de neu que han pogut allargar la temporada en unes condicions que moltes altres estacions del Pirineu no han pogut oferir, fet que la consolida com una de les tres estacions de referència de l’esquí nòrdic del Pirineu i la que més dies ha pogut estar oberta en l’entorn més proper, com ha destacat el director del centre lauredià, Xabier Ajona.

Malgrat la reducció de dies esquiables, el nombre d’esquiadors ha augmentat de manera significativa gràcies a la qualitat de la neu i als quilòmetres de pistes obertes en comparació a les condicions de les estacions de l’entorn més proper, fet que ha propiciat en reiterades ocasions la visita de diversos clubs catalans que han fet estada i entrenaments a la Rabassa. Així doncs, l’estació ha venut enguany prop de 5.200 dies d’esquí, un 10% més que la temporada passada, a més de rebre prop de 7.000 nenes i nens en el marc del programa d’esquí escolar. A més, Naturland ha registrat, s’ha dit ja, més d’un 17% més de facturació que la temporada anterior. Segons Ajona, “s’està demostrant que aquí hi ha camí per córrer, i que si seguim invertint i millorant el servei, l’hivern pot ser tan important com la temporada d’estiu”.

L’entrada més venuda ha estat la d’Aventura, un passi que permet gaudir de tot un dia al centre

Pel que fa les activitats complementàries de neu, s’han mantingut en la mateixa línia que la temporada passada. Les excursions en moto de neu i ‘moonbikes’ (motos elèctriques) han tingut molt d’èxit durant els mesos de gener i febrer, i han estat en funcionament fins l’11 de març. A més, la clientela ha pogut gaudir dels circuits de raquetes, dels trineus nòrdics, dels trineus ‘kids’ i dels circuits d’‘skimo’. Paral·lelament, el sector de la cota 1.600 ha estat obert durant tots els caps de setmana i els festius de la Puríssima, Nadal i Setmana Santa.

L’oferta d’activitats en aquest darrer sector s’ha ampliat respecte la temporada passada, apostant novament per donar un millor servei al client. L’entrada més venuda ha estat la d’Aventura, un passi que permet gaudir de tot un dia al centre. Una de les novetats significatives d’aquesta temporada ha estat l’obertura de l’allotjament de la Borda de Conangle Mountain Lodge, gràcies a la remodelació de les seves 8 habitacions. Aquest allotjament permet fer nit a l’estació i oferir una experiència immersiva al visitant. Com explica Ajona, “ha estat el primer any que hem ofert aquest servei i està assolint els resultats esperats”.

E.N. 33
Esquí de fons.

 

Comentaris (4)

Trending