Grandvalira avança la temporada d’estiu amb l’obertura del Mon(t) Magic el pròxim cap de setmana

Tots els clients que disposin dels forfets de temporada de l'estació, d’Ordino Arcalís i de Ski Andorra, podran accedir gratuïtament pel telecabina de Canillo.

Activitat al Mon(t) Magic.
Activitat al Mon(t) Magic. Grandvalira

Grandvalira avança la temporada d’estiu amb l’obertura del  Mon(t) Magic Family Park els pròxims dies 12 i 13. Tornarà a obrir les seves portes el 19 de juny oferint activitats cada dia fins al 12 de setembre. A partir d’aleshores i fins al 12 d’octubre, estarà obert els caps de setmana.Tots els clients que disposin dels forfets de temporada de Grandvalira, d’Ordino Arcalís i de Ski Andorra, podran accedir gratuïtament pel telecabina de Canillo.

El Mon(t) Magic Family Park del sector de Canillo ofereix un gran ventall d’activitats per a tota la família així com la tirolina de 550 m de llargada que travessa el llac del Forn i el Màgic Gliss, un tobogan de muntanya de 555 m amb l’opció de provar el 3D. Pels més petits, el Mon(t) Magic Family Park segueix oferint multitud d’activitats i jocs com cotxes a pedals, l’acrojump, el minigolf i llits elàstics, entre altres. I a la zona del Llac del Forn, activitats diverses com patinets d’aigua i piragües.

Etiquetes

Comentaris

Trending