El ‘forfet Covid’ de Grandvalira passa de sobte de 20 a 42 euros

A poques hores d’un nou cap de setmana i sense un raonament clar, el domini de les valls d’Orient incrementen des d’aquest dissabte el preu del passi de dia

La zona dels Espiolets, al sector Soldeu de Grandvalira.
La zona dels Espiolets, al sector Soldeu de Grandvalira. GRANDVALIRA

El preu del forfet diari de Grandvalira es més que duplica a partir d’aquest dissabte. Dels 20 euros acordats vista la pandèmia i les condicions d’obertura del domini als 42 que costarà el passi de dia. El canvi no té un raonament clar i l’anunci del mateix encara ha estat menys clar. Sí que en algun apartat de la pàgina electrònica de l’estació hi apareix en les condicions de la temporada 2020-2021 el preu. El que es cobrarà a partir de demà.

En el cas del forfet Grandvalira adult el passi diari tindrà un cost de 42 euros. En seran 30 en el cas dels nens. El domini insisteix que es tracta de preus reduïts (en una temporada normal el forfet de dia podria tenir un cost de 52 euros) i que així es mantindran mentre no es normalitzi la mobilitat amb els països veïns. També es recorda en la web que cal disposar del forfet de temporada resident o acreditar-se com a resident del Principat per poder esquiar. En el cas únicament d’Arcalís, l’increment no és tan notable. S’ha situat el preu del passi en 25 euros.

Diverses fonts han explicat que d’una banda es manté que feia molt temps que s’estava sota preus de mercat per les condicions que s’ofereixen tot i la situació de pandèmia i, per tant, l’obertura parcial. Des d’altres consultats s’ha remarcat que elevant el preu serà més complicat que funcioni la revenda i es dificultarà, doncs, que esquiïn persones que, sobre el paper almenys, no ho haurien de fer.

Comentaris (6)

Trending