Arcalís i Grau-Roig obriran a partir de dilluns només fins a les 2 de la tarda

La restauració i el servei mèdic romandran oberts, en principi, en l’horari habitual amb algunes precisions

Una imatge d'Ordino Arcalís.
Una imatge d'Ordino Arcalís. GRANDVALIRA

Els remuntadors dels sectors de Grau Roig i de l’estació d’Ordino Arcalís estaran en marxa només fins a les 2 de la tarda (i des de les 9 del matí) a partir de dilluns. Així ho ha anunciat formalment als seus clients Grandvalira. Alhora, la restauració, amb algunes precisions, i el servei mèdic romandran oberts amb l’horari que han anat fent fins ara.

Segons fonts coneixedores de la decisió, Saetde voldria amb aquesta rebaixa d’horari d’obertura estalviar en energia elèctrica alhora que concentrarà els pocs esquiadors que tingui en una ranha més reduïda, amb la qual cosa podrà concentrar també l’activitats dels professionals i adoptar les decisions laborals que consideri escaients.

Les precisions comunicades en l’àmbit de la restauració afecten solament Ordino Arcalís En aquest sentit, durant la setmana estarà oberta la cafeteria-restaurant dels Planells i en cap de setmana estarà obert el Restaurant La Coma. Mentrestant, el restaurant del refugi de Sorteny prestarà servei tots els dies de la setmana.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending