L’aliança entre Pal-Arinsal, Naturlandia i Grandvalira porta quatre clients per dia als dominis

Les empreses fan un balanç positiu del primer producte conjunt anomenat ‘Andorra 3 Parks’ que ha suposat vendre la discreta xifra de 159 passis en 44 dies

Imatge gràfica de l''Andorra 3 Parks'
Imatge gràfica de l''Andorra 3 Parks'

Vallnord – Pal Arinsal, Naturlandia i Grandvalira fan una valoració positiva de la primera col·laboració conjunta en el llançament del passi d’activitats d’estiu ‘Andorra 3 Parks’. El forfet ha estat disponible durant 44 dies i ha aconseguit la venda total de 159 unitats, quatre per dia arrodonint-ho. Aquesta unió ha permès promoure el destí Andorra i potenciar les activitats de lleure en família tot i que les xifres, fredament, són discretes.

El passat mes de juliol els dominis de Vallnord–Pal Arinsal, Naturlandia i Grandvalira es van unir per crear el nou producte conjunt: Andorra 3 Parks. Les entitats fan una valoració positiva d’aquesta primera edició, i remarquen sobretot, precisament, que es tractava del primer cop que s'impulsaa una iniciativa com aquesta, i alhora esperen que es pugui mantenir per a les temporades vinents.

El preu del llançament d’aquest forfet no consecutiu era de 49 euros per unitat i podia adquirir-se per Internet o bé a les taquilles de qualsevol dels espais. Permetia accedir al telecabina de la Massana i un passi per kàrting a Vallnord–Pal Arinsal, a dues activitats de Naturlandia, l’Airtrekk i al parc d’animals, i finalment a Grandvalira donava accés al telecabina de Canillo i incloïa un viatge al tobogan alpí Màgic Gliss del Mon(t) Magic Family Park.

Aquesta ha estat la primera vegada que les tres entitats ofereixen un producte conjunt a Andorra durant l’estiu. Després d’una primera valoració, aquest passi es consolidarà per a les pròximes temporades d’estiu, podent ampliar en un futur l’oferta amb altres activitats. L’objectiu principal d’aquest producte és potenciar Andorra com a destí turístic, creant sinergies entre els principals actors turístics del país.

Comentaris (1)

Trending