Estable dins de la gravetat la dona accidentada al vial del Pobladó

Conductora del tot terreny que va impactar amb el camió, està ingressada a l’hospital barceloní de Sant Pau on se li tracten diversos traumatismes

-
-
La dona que va resultar més malparada de l’accident que hi va haver ahir a la tarda al vial del Pobladó, a Andorra la Vella, roman ingressada a l’hospital barceloní de Sant Pau estable dins de la gravetat. Els metges que l’atenen li estan tractant diversos traumatismes. Els agents del cos de salvament van estar més d’una hora per excarcerar-la del vehicle que conduïa, un Honda CR-V, que va impactar contra un camió. Tots dos, aparentment, circulaven en el mateix sentit de la circulació, de Sant Julià cap a Andorra la Vella.

Tant la dona, de 62 anys, com el conductor del camió, també resident al país i de 65 anys, van ser traslladats inicialment a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell. La gravetat de les ferides que presentava la dona van fer aconsellable que se la traslladés cap a un centre hospitalari de nivell superior i més especialitzat en les lesions que presentava. D’aquesta manera, i vers les 9 de la nit, va ser evacuada amb helicòpter cap a Barcelona.

Des de l’hospital de Sant Pau, fonts oficials han assegurat que és massa aviat per poder avaluar l’estat de salut de la pacient i el risc en què es pot trobar la seva vida. Les properes 48 hores seran crucial per començar a determinar amb més claredat l’evolució de la dona, que era la única ocupant del tot terreny, que com el camió, es va encastar contra l’altre vehicle i, també, contra la barana que protegeix els vianants a la voravia.

Les cues arriben a la zona de l'estadi Comunal.

Relacionat

Evacuada a Barcelona en estat greu una de les conductores implicades en l'accident al vial del Pobladó

Comentaris

Trending