Espot donarà el "ple suport" a Martí si lidera la llista de Demòcrates a les comunals

El cap de Govern diu que no n'hi ha prou en prorrogar la congelació dels lloguers i que calen més accions

El cap de Govern, Xavier Espot durant l'entrevista.
El cap de Govern, Xavier Espot durant l'entrevista.
El cap de Govern, Xavier Espot ha dit aquest dilluns que donarà el "ple suport" a Toni Martí si es presenta com a candidat a cònsol d'Escaldes-Engordany encapçalant la llista de Demòcrates. Ha afegit que manté una "excel·lent relació personal i una comunicació fluida" amb el seu antecesor al càrrec. Espot ha efectuat aquestes declaracions al programa 'Ara i aquí' de Ràdio Nacional d'Andorra.

La possible tornada de Toni Martí a la primera fila de la política a les properes eleccions comunals del mes de desembre ha estat un dels temes que ha tractat el cap de Govern, Xavier Espot durant l'entrevista.

També s'ha referit al possible nomenament de Juli Minoves com a ambaixador als Estats Units i ha volgut tancar la polèmica assegurant que no ocuparà el càrrec. Ha donat les gràcies al ministre de Presidència, Jordi Gallardo per haver posat el pacte per sobre dels noms i ha afegit que el tema no ha generat tensions entre Demòcrates i Liberals.

En un altre ordre de coses, ha indicat que  ja s’estan preparant reunions de poble per explicar el procés d’aproximació a Europa amb l'Acord d'associació i per resoldre tots els neguits que pugui tenir la ciutadania. Aquestes reunions seran obertes a tothom.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending