Espot diu que el recinte multifuncional és una de les prioritats de la legislatura

El cap de Govern creu que ajudaria a dinamitzar el turisme cultural

El cap de Govern, Xavier Espot durant les seves declaracions als mitjans de comunicació aquest divendres.
El cap de Govern, Xavier Espot durant les seves declaracions als mitjans de comunicació aquest divendres.
El cap de Govern, Xavier Espot ha dit aquest divendres que el recinte multifuncional és un dels grans projectes de la legislatura. Espot ha afegit que el recinte podrà acollir esdeveniments de tot tipus però especialment els culturals com ara espectacles o concerts. Segons el cap de Govern "això pot ser un atractiu de cara a potenciar el turisme cultural". Ha fet aquestes declaracions durant l'acte inaugural de la Fira d'Andorra la Vella que ha tingut lloc aquest divendres a l'aparcament del Parc Central.

Espot ha explicat que el pressupost del Govern del 2020 ja inclourà una partida destinada al recinte multifuncional. Ha afegit que hi ha diversos terrenys que el poden acollir i ha manifestat que, en alguns casos s'ha de negociar amb la propietat.

La cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol ha comentat que la corporació de la capital disposa de diversos terrenys tot i que el que tindria més números és el que s'ubica al davant de l'edifici administratiu del Govern i que el pròxim diumenge acollirà la Fira del Bestiar.

El cap de Govern ha subratllat que "ens cal un recinte multifuncional"  i s'hi ha referit durant la visita a la 41a edició de la Fira d'Andorra la Vella que Espot ha qualificat com "un símbol" i ha recordat que de petit ja hi anava amb els seus pares. La construcció del recinte multifuncional implicaria el trasllat també de la Fira des de l'aparcament del Parc Central que ha d'estar diverses setmanes tancat a causa dels treballs de muntatge i desmuntatge de la mostra.

Comentaris

Trending