Espot avisa que el seu compte de Facebook ha patit els efectes d’un virus o ha estat ‘hackejat’

Des del perfil del cap de Govern s’enviava un arxiu “estrany” de forma automàtica respecte del qual el dirigent governamental no hi té cap responsabilitat: “No en feu cas ni l’obriu”

-
-
El cap de Govern, Xavier Espot, ha avisat a través del seu perfil de Facebook que ha estat víctima d’algun tipus d’atac ‘hacker’ o bé el seu compte en l’esmentada xarxa social ha estat infectat per algun tipus de virus informàtic i això fa que sense voler-ho, automàticament estigui enviant algun arxiu del qual, òbviament, no se’n fa responsable. Espot assegura en un breu missatge ‘penjat’ al seu mur virtual que ja ha adoptat les mesures adients per resoldre la situació.

El dirigent governamental, que té prop de 4.500 ‘amics’ al Facebook tot i ser d’incorporació ‘tardana’ a aquesta xarxa i d’un temps ençà, ja quan era ministre, manté una activitat força intensa, ha advertit de la situació a mitja tarda. Espot ha anunciat que “sembla que tinc alguna mena de virus al messenger de Facebook o que algú ha hackejat el meu compte. El cas és que rebreu un vídeo o alguna cosa estranya com si jo us ho enviés. No en feu cas ni l’obriu”

Espot acaba explicant que “a hores d’ara ja hem pres les mesures escaients”. Desenes de persones han comentat la jugada, ja fos per agrair el missatge, per lamentar la situació o fins i tot per explicar que s’havia trobat justament amb la recepció del missatge i que no hi havia manera de poder obrir l’arxiu adjunt. En tot cas, no sembla que el cas vagi més enllà dels problemes que tot sovint molt usuaris de les xarxes socials pateixen.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending