Un xoc amb una pedra deixa Sito-Leite sense opcions al Ral·li dels Volcans

Posteriorment van quedar enganxats a la pols fina acumulada als costats de la pista a les Cànaries

Sito-Leite durant la prova.
Sito-Leite durant la prova. Fotoesport

El prometedor inici d’Àlex Español 'Sito'-Claudi Ribeiro 'Leite' (Renault Clio Rally 5) en el 23 Ral·li dels Volcans (prova vàlida per a la Copa d’Espanya de Ral·lis de terra), no va tenir continuïtat . En la cinquena especial del dia (TC6 - Puerto del Carmen-Macher), l’equip de l’Automòbil Club d'Andorra (ACA) Esport va haver de deixar la prova després del toc amb una pedra i quedar enganxats a la pols fina acumulada als costats de la pista.
 

Segons, Sito, “el problema greu no ha estat el toc amb la pedra, que només ha danyat una llanda, el no poder treure el Clio enganxat a la vora la pista ens ha obligat a abandonar.” El guanyador de la prova Yeray Lemes, pilot de Tao (Lanzarote), va manifestar que en els Volcans a les Canàries, no guanya el que més corre sinó el que menys punxa. Aquesta afirmació la van poder contrastar Sito-Leite en la passada de reconeixement de les especials prèvia a la disputa del ral·li.

Sito-Leite i el seu equip tindran pràcticament un mes de vacances abans d’afrontar el següent repte de la Copa d’Espanya de Ral·lis de terra. Serà el Ral·li Ciutat de Granada que es disputarà els dies 3 i 4 de setembre.

Etiquetes

Comentaris

Trending