El Women trial team participa en la prova del Campionat d’Espanya de Trial celebrada a Ripoll

Laia Pi va quedar primera en la classificació de la categoria fèmines 2 de dissabte i Lola Gabriel, la més petita del grup, no va participar en la competició però preveu fer-ho la temporada vinent

Cartell oficial de la prova
Cartell oficial de la prova SPEA

Quatre de les cinc integrants de l’equip de Women trial team van competir els dies 26 I 27 de setembre al Campionat d’Espanya de Trial, a Ripoll. Aitana Núñez va debutar al certamen en la categoria fèmines 3, juntament amb Maria Font i Alèxia Lladó, que ja havien corregut en aquest nivell. Per la seva part, Laia Pi va participar en la categoria fèmines 2 obtenint el resultat més destacat, ja que dissabte va quedar primera realitzant 41 peus a la classificació general.

Diumenge els resultats també van ser “molt positius”. Alèxia Lladó va obtenir una sisena posició,  Maria Font va quedar cinquena i Laia Pi tercera, mantenint-se primera en la classificació general. La debutant en categoria fèmines 3 no va participar en aquesta segona jornada i Lola Gabriel, la més petita del grup, no va participar en la competició però preveu fer-ho la temporada vinent.

L’entrenador de l’equip, Oriol Pi també va competir en la prova del Campionat d’Espanya, concretament en la categoria TR3, quedant en setena posició el primer dia i obtenint pòdium com a tercer classificat el diumenge.

Etiquetes

Comentaris

Trending