El VPC tanca una vinculació amb Thierry Lacroix que no ha tingut els resultats esperats

L'exinternacional francès havia de portar patrocinadors, i amb ell, el clubes fixava l'objectiu d'arribar a la Federal 2

Comentaris

Thierry Lacroix.
Thierry Lacroix. ARXIU

L'exinternacional francès Thierry Lacroix ha acabat la seva vinculació amb el VPC. Contractat com un fitxatge estrella i gràcies a subvencions institucionals, Lacroix no ha aconseguit els objectius previstos, sobretot pel que fa a l'arribada d'uns patrocinadors que havien de portar l'equip des de la categoria d'honor a la Federal 2. 

Molt soroll i pocs resultats. Aquest és el balanç de la col·laboració de Thierry Lacroix, un dels jugadors més populars a la història del rugbi francès i comentarista de France 2, amb el VPC. Se sap que ha estat a Andorra però la seva presència ha estat sovint confidencial. Com en una reunió al Centre Esportiu d'Ordino o en una altra a l'ambaixada francesa. L'home de confiança que va designar per dur a terme el projecte esportiu, Éric Mercadier era també el mànager de Pamiers. Era, perquè ha estat acomiadat precisament quan el club occità està efectuant la millor temporada de la seva història.

Amb Lacroix, tampoc han arribat jugadors, ni s'han concretat altres projectes que un principi semblaven força ambiciosos, i no s'ha augmentat la capacitat econòmica. L'ascens, que era l'objectiu principal, no s'ha aconseguit, i el primer entrenador, Jean Arnaudin, no va arribar a sintonitzar amb els jugadors, cosa que va provocar que a la primera volta es compliqués, i molt, l'ascens en no estar a dalt de la classificació.

La directiva reconeix que no s'han assolit les fites previstes però evita parlar de fracàs. No descarta que Xepi García segueixi a la banqueta, en solitari o formant parella amb Dani Raya que aquesta temporada s'ha retirat com a jugador. L'eliminació a la fase d'ascens contra Sigean Port la Nouvelle dona temps per preparar la pròxima temporada. A més d'intentar l'ascens, es treballarà per tenir un segon equip amb garanties i prou efectius, sense oblidar l'equip femeni que, aquest í, ha aconseguit l'ascens i que caldrà potenciar de cara a la nova categoria.

Mentre, l'esperat i mediàtic efecte Lacroix ha fet llufa. És cert que ha arribat algun patrocinador però, ni de lluny, els que l'exjugador havia assegurat.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending