El VPC debuta a la lliga amb una contundent derrota al camp del Toulouse Lalande (35-17)

El segon equip que no ha pogut presentar el conjunt sencer per manca de jugadors ha caigut per 21-0

Els jugadors locals fan el passadís al VPC per ovacionar-los a la sortida del camp.

El VPC Andorra ha iniciat la seva singladura al grup 2 de la Divisió d'Honor d'Occitània amb una contundent derrota al camp del Toulouse Lalande Aucamville per 35-17. Els locals, més rodats i amb un equip renovat, ja dominaven a la mitja part per 22-8. El conjunt andorrà que només ha pogut fer dos amistots de pretemporada (Sant Cugat i FC Barcelona) ha estat superat des del primer minut pels locals.

Mal inici d'un equip que s'ha fixat l'ascens com a objectiu i que ha caigut contra un rival que ha recuperat jugadors que havien militat al club i que havien marxat per altres entitats de superior categoria com és el cas de Tournefeuille. El fet de disposar de pocs minuts ha fet que tornessin a Toulouse.

El segon equip del VPC que no ha pogut comptar amb tots els jugadors ha caigut per 21-0. En un altre partit de la jornada, el Tarascó s'ha imposat al camp del Montredon (23-26). El Rodez, un dels candidats a l'ascens descansava en aquesta jornada.