Vinyes–Mercader freguen el top10 sobre l’asfalt a les Canàries

Van assolir una excel·lent onzena posició de la classificació absoluta entre els equips que competeixen en el Campionat d’Espanya

Vinyes-Mercader en un dels trams a les Canàries.
Vinyes-Mercader en un dels trams a les Canàries. Fotoesport

El tàndem Joan Vinyes – Jordi Mercader va acabar la seva primera participació en el Ral·li Illes Canàries, pilotant un Suzuki Swift R4lly, en una excel·lent 11a posició de la classificació absoluta entre els equips que competien en el Campionat d’Espanya de Ral·lis d’asfalt (CERA). La prova canària es va disputar amb unes condicions climatològiques molt variables que van tenir com a conseqüència que, segons la posició de sortida de cadascun dels equips, l’asfalt de les especials poguessin variar de manera considerable.

Precisament en aquesta situació es van trobar Vinyes-Mercader, que sortien des d’una posició molt endarrerida (dorsal 48) pel fet que no estaven inscrits en l’europeu de l’especialitat (ERC), i per tant tenien rivals directes que van prendre la sortida en posicions més avançades. En opinió de Vinyes: Sortir abans o després és un fet que en aquesta ocasió no ens ha afavorit, però és cert que hagués pogut passar tot el contrari. Potser, el que més et desorienta, és en el moment de comprovar els cronos dels rivals, que no tens clar en quines condicions s’han trobat l’asfalt”.

D’aquí quinze dies (11 i 12 de desembre), el XI Ral·li Comunitat de Madrid – RACE, posarà el punt final a una temporada molt complicada per a tots els que s’han esforçat perquè el Campionat d’Espanya de Ral·lis d’asfalt pogués tenir el màxim de proves possibles. La tradicional cita de final de temporada estarà centralitzada en el circuit del Jarama, i serà més un esdeveniment festiu que una competició.

Etiquetes

Comentaris

Trending