Vinyes acaba setè absolut en el Ral·li del Ferrol puntuable per a l’Espanyol

El pilot andorrà acaba quart de la seva categoria amb bones sensacions i marcant uns temps molt competitius

El Suzuki de Vinyes en un dels paratges per on va transcórrer el ral·li gallec.
El Suzuki de Vinyes en un dels paratges per on va transcórrer el ral·li gallec. foto-esport

El pilot andorrà Joan Vinyes, acompanyat per Jordi Mercader al volant d’un Suzuki Swift R4lly S, vaa completar el 51 Ral·li del Ferrol en la segona posició de la categoria R4 Kit i setana plaça de la classificació absoluta. Es tractava de la segona prova puntuable per al campionat espanyol de ral·lis. El Ferrol 2020 va mantenir les dificultats habituals d’un traçat molt difícil malgrat les restriccions imposades pel protocol que afecta les competicions automobilístiques.

Aquest mateix protocol va obligar els membres de l’Escuderia Ferrol a cancel·lar les cerimònies de sortida, lliurament de trofeus i les rodes de premsa programades, a més de variar la ubicació dels parcs, tant del tancat com dels reagrupaments. L’habitual climatologia variable del nord-oest de Galícia, en aquesta ocasió, va ser favorable als equips participants. Va haver-hi pluja, tempestes... però en moments que els pilots no estaven en plena competició. Del que no es va lliurar ningú va ser de la forta calor en les especials, sobretot, en les hores centrals del dia.

Tant en la primera etapa com en la segona, Vinyes va córrer molt i bé, fent temps molt competitius. Això els va valdre per mantenir-se sempre en els llocs capdavanters. La setena plaça final va ser un lloc que van ocupar durant la major part de la cursa. L’objectiu del pilot andorrà es va complir, i amb el seu company d’equip (Javier Pardo) es van repartir el domini de la R4 Kit en la recta final de la prova. També va confirmar sense problemes la setena plaça en la classificació final d’un Ral·li del Ferrol molt diferent a causa dels protocols anti-Covid.

El 57 Ral·li Princesa d’Astúries prendrà el relleu de les proves gallegues del CERA de la present temporada. La primera cita asturiana de l’any es disputarà els dia 11 i 12 de setembre. Serà, a més, la segona prova que puntuarà per al subcampionat d’Espanya de ral·lis (S-CER).

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending