Victòria de Joan Verdú al gegant dels Nacionals de Liechtenstein

Després de ser tercer a la primera mànega ha estat el més ràpid a la segona superant els suïssos Livio Simonet i Nick Spoerri

Joan Verdú durant la prova d'aquest dimecres.
Joan Verdú durant la prova d'aquest dimecres. FAE

Joan Verdú s'ha imposat al gegant del Campionat Nacional de Liechtenstein després de superar als suïssos Livio Simonet i Nick Spoerri. L'esquiador ha sortit amb el dorsal 3 i ha  cobert la primera mànega en tercer lloc amb un temps d'1'13"52, mentre que a la segona ha estat el més ràpid amb un registre d'1'11"07. 

El seu registre en el conjunt de les dues mànegues ha estat de 2'24"59 i ha avançat per 0"17 a Simonet, i per 0"87 a Spoerri. Verdú ha tornar amb força a la competició. Malgrat que no va finalitzar el gegant FIS de Veysonnaz (Suïssa), estava en temps de podi en ser quart a la primera mànega i mantenir el millor temps en la segona abans de sortir-se’n.

D'aquesta manera, no va poder completar la segona mànega d’una cursa que estava dominant durant la seva baixada marcant els millors temps. L'esquiador de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE) va passar per quiròfan de nou el passat mes de febrer per operar-se el genoll en el qual arrossegava molèsties des de feia algunes temporades.

Etiquetes

Comentaris

Trending