Victòria estèril de Tomàs Lomero a les sèries de 100 metres lliures

El seu germà Bernat ha quedat quart, mentre que, en 100 braça, Nàdia Tudó ha acabat en sisè lloc

Tomàs Lomero.
Tomàs Lomero.

Victòria a la sèrie de 100 metres lliures de Tomàs Lomero, però que no han servit de res i és que s'ha quedat a uns 5 segons del millor resultat d'aquesta prova. Per la seva part, el seu germà Bernat ha finalitzat quart, mentre que Nàdia Tudó, en els 100 braça, s'ha quedat a un segon de la seva marca i ha finalitzat en sisena posició.

Regust agredolç en les eliminatòries dels 100 metres estils. Tomàs Lomero ha guanyat la seva sèrie amb un temps de 52"25, però que no li ha servit per classificar-se per les semifinals. De fet, s'ha quedat a 5"05 del millor resultat dels participants en aquesta prova, el romanès David Popovici amb 47"20, situant-lo en la 68a posició.

Per la seva part, el seu germà, Bernat Lomero, que ha corregut en la mateixa sèrie, la primera, ha finalitzat en quarta posició, tot i que partia amb la segona millor marca -per darrere del seu germà- dels participants en la seva sèrie. Amb un temps de 53"02 s'ha quedat a 79 centèsimes del guanyador. En la general ha firmat una 72a posició a 5"84 de Popovici.

Per la seva part, Nàdia Tudó, que debutava avui en els europeus, no ha tingut cap opció en els 100 braça. Sortint en la primera de les sèries ha finalitzat en sisena posició la seva cursa amb un temps de 1’13”85, a més d’un segon de la seva millor marca en aquesta modalitat i distància.

La competició no dona treva i demà, Tomàs i Bernat, tornaran a enfundar-se el banyador, aquest cop, per disputar els 100 metres papallones, mentre que Tudó tindrà un dia de recuperació abans de disputar els 200 metres braça.

Etiquetes

Comentaris

Trending