Víctor Arteaga s’incorpora durant dos mesos al MoraBanc Andorra

El jugador ha militat durant les últimes cinc temporades a Estudiantes, amb 181 partits a l’ACB i una mitjana de 5,9 punts i 3,4 rebots per aparició

El missatge de benvinguda a Arteaga.
El missatge de benvinguda a Arteaga.

El MoraBanc Andorra ha anunciat la incorporació pels pròxims dos mesos del pivot Víctor Arteaga. Es tracta d’un fitxatge amb àmplia experiència a la lliga ACB. En concret, les darreres cinc temporades ha militat a Movistar Estudiantes.

Arteaga té 29 anys i fa 2,14 d’altura. Les darreres cinc campanyes ha jugat en l’equip madrileny, on ha disputat un total de 181 partits a la lliga ACB. La seva mitjana és de 5,9 punts per partit i 3,4 rebots. La dada, però, va ser superior l’any passat: 6,8 i 4,9.

“És un jugador que coneix bé la lliga i que en aquest moment ens pot ajudar molt en el dia a dia perquè arribarà en forma i ens podrà donar un resultat immediat”, ha explicat el general manager del MoraBanc, Francesc Solana. En aquest sentit, ha remarcat que “Arteaga ja ha demostrat el que és capaç de fer a l’ACB, és un home gran que ens anirà molt bé”.

Etiquetes

Comentaris

Trending