Vicky Jiménez supera amb comoditat els vuitens del torneig de Colina Chail

La tennista andorrana ha derrotat en dos sets la grega Despina Papamichail (6-1 i 6-2) i a quarts l’espera la ucraïnesa Kateryna Baindl

Comentaris

Vicky Jiménez.
Vicky Jiménez.

Vicky Jiménez camina, per ara, amb pas ferm en la seva gira per l’Amèrica del Sud. La tennista andorrana ha superat la segona ronda del torneig de Colina Chail, a Xile. Així, ha superat en dos sets (6-1 i 6-2) la grega Despina Papamichail. A quarts l’espera la ucraïnesa Kateryna Baindl.

Jiménez no a tingut excessius problemes en el segon partit a Xile, davant Papamichail, número 156 del rànquing WTA. En un principi, semblava que seria igualat, ja que totes dues jugadores s’han trencat el servei mútuament en els dos primers jocs. A partir d’aquest moment, però, l’andorrana ha dominat de forma clara i s’ha emportat els cinc parcials posteriors, per tancar el primer set amb un clar 6-1.

Al segon, feia la impressió que el partit es complicaria. Jiménez ha perdut el seu servei dos cops, però amb 1-2 al marcador, ha tornat a aparèixer la tennista abassegadora de la primera màniga: cinc jocs consecutius per a ella i partit tancat (6-2).

Per tant, l’andorrana ja està a quarts de final. Allà l’espera Baindl, número 138 del rànquing WTA. La ucraïnesa ha superat a vuitens l’eslovaca Tamara Zidansek en tres sets (6-4, 4-6 i 6-1).

Comentaris

Trending