Vicky Jiménez queda fora del Roland Garros júnior contra pronòstic

La russa Alina Charaeva ha superat en tres sets: 7-5, 2-6 i 6-3 la tennista andorrana, primera cap de sèrie, que ara s'haurà de centrar en els dobles, on va superar ronda fent parella amb Ane Mintegi

Vicky Jiménez en acció.
Vicky Jiménez en acció. ARXIU

La tennista andorrana Vicky Jiménez Kasintseva ha quedat fora del torneig júnior del Roland Garros en caure a segona ronda contra la russa de 18 anys Alina Charaeva en tres sets. Després de 2 hores i 18 minuts, la jugadora russa, que ha aprofitat els ‘aces’ i ha aconseguit que les moltes dobles faltes que ha comès no l’hagin penalitzat, s’ha imposat per 7-5, 2-6 i 6-3.

Jiménez Kasintseva era la primera cap de sèrie de la competició gràcies, sobretot, a la seva victòria en l’Open d’Austràlia abans de l’esclat del coronavirus. L’aturada per la pandèmia no li ha permès jugar tot el que hauria volgut la jove i brillant tennista andorrana. 

Jiménez s’ha pogut treure l’espina de la derrota hores després, en el duel de dobles. Hi participa amb l’espanyola Ana Mintegi del Olmo. En primer ronda, han superat la parella formada per l’eslovena Pia Lovric i l’hongaresa Amarisa Kiara Toth. Les han superada en dos sets (6-4 i 6-3). En segona ronda els esperen les franceses Julie Belgraver i Celia Belle Mohr.

Etiquetes

Comentaris

Trending