Vicky Jiménez, a quarts del torneig de les Franqueses del Vallès

L’andorrana ha superat amb relativa comoditat l’espanyola Aliona Bolsova en dos sets (6-4 i 6-2) i ara s’enfrontarà a la russa Erika Andreeva

Vicky Jiménez en un torneig anterior.
Vicky Jiménez en un torneig anterior.

Vicky Jiménez s’ha classificat per als quarts de final del torneig W100 de les Franqueses del Vallès. L’andorrana ha derrotat amb relativa comoditat l’espanyola Aliona Bolsova en dos sets (6-4 i 6-2). En la següent ronda l’espera la russa Erika Andreeva.

La tennista del Principat segueix amb la bona ratxa que ja la setmana passada li va permetre conquerir el torneig de Loule. A les Franqueses, no ha donat opcions a la seva rival, número 190 del rànquing WTA.

I això que l’inici del partit ha estat complicat. Bolsova ha trencat el servei a Jiménez amb un joc en blanc. L’andorrana, però, ha reaccionat i ha pogut refer-se del mal començament. El joc s’ha igualat, però després de cedir novament el servei en el vuitè joc, fet que ha provocat un empat a 4, s’ha acabat imposant guanyant els dos darrers: 6-4.

La segona màniga ha estat molt més còmoda per a Jiménez. L’andorrana ha trencat el servei a la seva rival en el tercer joc i a partir d’aquí tot ha estat relativament senzill, fins a tancar el partit amb un 6-2.

Aquest divendres, la tennista del Principat buscarà el passi a les semifinals en un enfrontament a priori més complicat. Ha de jugar contra Erika Andreeva, número 129 del rànquing WTA. La tennista russa ha superat en vuitens a l’espanyola Marina Bassols en tres sets (1-6, 6-3 i 6-7).

Comentaris

Trending