Vicky Jiménez, a un pas del quadre principal de l’Open d’Austràlia

La tennista andorrana escombra de la pista la local Zoe Hives amb un doble 6-1 i ara buscarà la classificació pel primer gran slam del 2023 davant l’alemanya Eva Lys

Comentaris

Vicky Jiménez
Vicky Jiménez

Vicky Jiménez ha superat sense complicacions la segona ronda de la fase prèvia de l’Open d’Austràlia. L’andorrana ha derrotat de forma contundent, amb un doble 6-1, la local Zoe Hives, a la qual no ha donat cap opció. L’alemanya Eva Lys serà el seu darrer escull si vol disputar el primer gran eslam del 2023.

El rànquing WTA ja apuntava que, a priori, Jiménez era la favorita del duel, però cal tenir present que la seva rival ja havia donat la sorpresa en la primera ronda. L’andorrana, però, ha deixat clar des del primer moment que no estava disposada a permetre una nova campanada a la seva rival, número 770 del món.

Així, al primer joc ja li ha trencat el servei, fet que ha repetit en el tercer. De fet, s’ha endut els quatre primers. Una nova ruptura de sacada li ha permès apuntar-se el primer parcial del partit per 6-1.

El segon joc s’ha iniciat amb una certa igualtat, amb les dues tennistes guanyant els seus serveis fins a un 2-1. A partir d’aquí, passeig per a Jiménez, que amb dos nous trencaments i no fallant quan li tocava a ella iniciar els punts ha acabat tancant el set i el partit amb un altre 6-1.

A l’andorrana li queda només un triomf per plantar-se al quadre principal de l’Open d’Austràlia. La propera matinada buscarà la classificació en un duel que, cal tenir present, no serà pas tan senzill. La seva rival serà l’alemanya Eva Lys, actual número 127 del rànquing de la WTA.

Comentaris

Trending