Vicky Jiménez es queda amb la mel als llavis a Amiens

L’andorrana, fent parella amb la francesa Elsa Jacquemot, ha perdut la final del torneig de dobles per 6-4 i 6-3 davant l’australiana Seone Mendez i la mexicana María Portillo

Jiménez i Jacquemot, amb el trofeu de finalistes a Amiens.
Jiménez i Jacquemot, amb el trofeu de finalistes a Amiens.

Vicky Jiménez s’ha quedat amb la mel als llavis en el quadre de dobles del torneig d’Amiens. L’andorrana, que feia parella amb la francesa Elsa Jacquemot, ha perdut la final davant la parella formada per l’australiana Seone Mendez i la mexicana María Portillo. El duel s’ha decidt en dos sets.

La bona trajectòria de Jiménez i Jacquemot a Amiens s’ha truncat, malauradament, a la final del torneig de dobles. Les seves rivals eren les favorites, ja que Méndez és la número 288 del rànquing WTA i Portillo la 731. En el duel s’ha acabat confirmant aquesta condició després d’una hora i sis minuts de joc.

En el primer set, l’australiana i la mexicana s’han imposat per 6-4. En el segon, Jiménez i Jacquemot no han pogut reaccionar i Méndez i Portillo també se l’han adjudicat, en aquest cas per 6-3.

El pròxim repte de Jiménez arriba ben aviat. La setmana vinent, la jove promesa andorrana participarà en un altre torneig a terres gal·les, el de Gonesse. Igual que a Amiens, jugarà el quadre d’individuals i el de dobles.

Etiquetes

Comentaris

Trending