Vicky Jiménez s’assegura el passi a la final de l’W25 de Goiania

La tennista andorrana supera en dos sets (3-6, 1-6) la mexicana Ana Sofia Sánchez

La tennista Vicky Jiménez durant l'encontre amb la mexicana.
La tennista Vicky Jiménez durant l'encontre amb la mexicana.

Vicky Jiménez serà una de les dues finalistes al torneig W25 Aparecida de Goiania, a Brasil. La tennista andorrana ha superat la seva rival Ana Sofia Sánchez, que també ha estat la seva parella en el quadre de dobles, per dos sets (3-6, 1-6). El partit ha estat controlat per Jiménez de principi a fi.

Jiménez s’ha imposat a la mexicana, que es troba en una posició molt superior a la seva al rànquing WTA, sent la 268 del món, mentre que l’andorrana ocupa el lloc 378. Pel que fa a l’encontre, Jiménez no ha cedit ni un set, demostrant una vegada més la solidesa característica amb la qual sol començar totes les trobades. Tot i que la mexicana ha plantejat un partit molt físic, la tricolor ha sabut defensar la seva treta i ha anat enfonsant a poc a poc les oportunitats de Sánchez.

Aquest tret s’ha destacat en el segon i últim set on Jiménez únicament ha cedit un joc, i emportant-se la resta. Ha certificat així un lloc en la gran final i assegurant seguir millorant el seu rànquing una vegada més. Aquesta final de Goiania serà la segona a nivell personal de l’andorrana.

Comentaris

Trending