Verdú, fora del gegant WC d’Adelboden

Una caiguda al final de la primera mànega ha impedit que l’esquiador andorrà pogués finalitzar la cursa a Suïssa, tot i mostrar un bon nivell a l’inici

Comentaris

Joan Verdú al gegant WC d'Adelboden
Joan Verdú al gegant WC d'Adelboden Alexis Boichard Agence

Una caiguda quan estava fent una bona primera mànega ha impedit a Joan Verdú completar avui la Copa del Món de gegant d’Adelboden, a Suïssa. Verdú estava baixant a un bon ritme amb +0.61 en el primer intermig i +0.54 en el segon. En el tercer, l’andorrà marcava +1.68 i just després no aconseguia controlar un gir i acabava caient. D’aquesta manera, quedava fora de cursa tot i les bones sensacions que deixava.

El tècnic, Juan Lago, ha explicat que la caiguda ha estat, per sort, sense conseqüència. “Al final em quedo amb el positiu, que és el gran nivell que està demostrant, hem d’estar tranquils, els resultats aniran arribant, és el primer any a la Copa del Món i està en procés d’aprenentatge”, ha remarcat. Per la seva banda, Verdú transmetia que “he fet un error a la part baixa, a l’últim final i m’he caigut, una caiguda bastant forta, però estic bé, que això és el més important”. L’esquiador ha remarcat que la màniga que estava fent “era neta, sense errors, havíem encarat molt bé la preparació i l’estratègia”.

Tot i la caiguda, Verdú continua entre els millors a la classificació general de gegant de la Copa del Món. L’andorrà, gràcies als 44 punts que acumulava després de les dues dotzenes posicions a Alta Badia, es troba a la 22a posició. La pròxima cita de la Copa del Món de gegant masculí serà el 29 de gener a Garmisch, Alemanya.

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending