Vallnord – Pal Arinsal acull la Copa Catalana aquest cap de setmana

Es tracta d’un dels esdeveniments més importants de la temporada d’estiu de mountain bike i es disputaran dues curses molt tècniques i molt exigents

Cartell de la Copa Catalana a Vallnord - Pal Arinsal
Cartell de la Copa Catalana a Vallnord - Pal Arinsal

Vallnord – Pal Arinsal albergarà aquest cap de setmana la Copa Catalana, un dels esdeveniments més importants de la temporada d’estiu. Tant la Continental Super Cup Massi, com la Copa Catalana International Biking Point, són curses amb trams molt tècnics en el seu traçat i amb una gran exigència en el recorregut a més de 2.000 metres d’alçada.

Per una banda, la Continental Super Cup Massi està arribant a la part decisiva de la temporada. Això significa que els bikers participants ho donaran tot per aconseguir els màxims punts per la general i per sumar punts pel rànquing mundial. D’altra banda, s’estrena el circuit de descens, que es tracta d’una prova que començarà a decidir la general de la Copa Catalana Internacional DHI. Tots els participants podran estrenar el nou circuit World Cup DHI de Vallnord – Pal Arinsal.

Així mateix, l’estació va decidir ampliar la seva obertura. Per tant, Vallnord – Pal Arinsal romandrà la seva activitat diària fins al 12 de setembre i després, passarà a obrir tots els caps de setmana fins el 12 d’octubre. En aquests dies hi haurà el Bike Park al 100% acompanyats d’algunes activitats del Mountain Park com Kid’s Zip, Parc de Cordes, Buggies i altres.

Comentaris

Trending