El València Basket serà el primer rival del MoraBanc Andorra en la fase final de l’ACB

El partit es disputarà el dia 18 de juny i, posteriorment, s’haurà d’enfrontar a Gran Canària, Saragossa, Madrid i San Pablo Burgos

Comentaris

El València i el MoraBanc van obrir la Lliga 2019-2020, Una imatge del partit
El València i el MoraBanc van obrir la Lliga 2019-2020, Una imatge del partit ARXIU

L’amfitrió, el València Basket, serà el primer rival del MoraBanc Andorra en la fase final de la lliga ACB. Els tricolors debutaran el segon dia de la competició, el dijous 18 de juny, contra el quadre de la capital del Túria. Serà el primer dels cinc compromisos que hauran de disputar els d’Ibon Navarro amb l’esperança de classificar-se per a les semifinals.

La fase final de l’ACB es disputarà al pavelló de la Font de Sant Lluís, conegut popularment com la Fonteta, entre el 17 i el 30 de juny. Els dotze primers classificats de la lliga quan es va haver d’interrompre per culpa de l’esclat de la crisi del coronavirus hi participaran. Ho faran dividits en dos grups.

El MoraBanc Andorra ha quedat enquadrat amb el Madrid, el Casademont Saragossa, el València Basket, el San Pablo Burgos i l’Herbalife Gran Canària. Després d’una lligueta amb cinc partits, els dos millors classificats passaran a semifinals, que es faran a duel únic el dia 28. Ara, l’ACB ha fet públic quin serà el calendari.

Els andorrans debutaran en la segona jornada de la fase final. El seu rival serà el València, amfitrió del torneig. Dos dies després, el 20, el rival serà el Gran Canaria. Posteriorment tocaran els enfrontaments contra Saragossa (dia 22), Madrid (24) i San Pablo (26). Els horaris concrets es coneixeran els propers dies, però es distribuiran en tres franges: 15.30, 18.30 i 21.30.   

Calendari de la fase final de la lliga ACB.
El calendari de la fase final de la lliga ACB.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending